Maaltijdvoorziening Milsbeek

Warme kant en klaar maaltijden bij tafeltje dekje Milsbeek

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

De maaltijdvoorziening in Milsbeek wordt veel gebruikt door alle hulpbehoevenden die i.v.m ouderdom of een andere oorzaak geen boodschappen kunnen doen. In de gemeente Gennep is er de keuze uit steeds meer maaltijdvoorzieningen voor senioren. Bijvoorbeeld de grote landelijke aanbieders als Uitgekookt, of kleinschalige vrijwilligersorganisaties die warme maaltijden voor ouderen verzorgen. Met behulp van dit soort services kan iedereen weer genieten van vitale diners zoals Rundergehaktbal, bloemkool met saus en gekookte aardappelen en Zalm met bieslooksaus, snijbonen en gekookte aardappelen. Via maaltijdvoorzieningen.nl vindt u populaire bezorgers en bruikbare kennis inzake subsidie voor maaltijden aan huis.
ProvincieLimburg
GemeenteGennep
Regio-code0485 (+31485)
Postcode6596
Kosten (indicatie)v.a. €6,91
Geschikte maaltijdAjam pangang, nasi goreng

Aanbiedingen Assortiment Proefpakket Bestellen
uitgekookt-maaltijdservice
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel-maaltijdservice
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: beschikbare proefpakketen december 2021

Subsidie maaltijden aan huis in Milsbeek

Een uitgekiend voedingsvoorschrift is aan te raden voor een verantwoorde levensstijl. Een gezond recept met voldoende groenten is daarom ook de basis. Wil boodschappen doen en uw potje klaarmaken niet 100% veilig meer wegens problemen met de gezondheid? Of heeft u weinig financiële middelen? Met dat in het achterhoofd kunt u een beroep doen op verschillende maaltijdregelingen en subsidies. Samengevat: maaltijden aan huis tegen een gereduceerd tarief, aanschuiven in een buurtrestaurant, of thuiszorg. Hoe kan ik dit regelen? U kunt een beroep doen op verschillende zorgwetten en maaltijdsubsidies. In het volgende schema vertellen we wat meer over deze zorgwetten; WMO, WLZ, en ZVW, en de mantelzorg. Mogelijkerwijs kan u ook aanspraak maken op bijzondere bijstand bij de gemeente Gennep.

WMO 2021

De wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) gaat uit vanuit de gemeente Gennep. Te gebruiken door ouderen die problemen ondervinden bij het zelf runnen van een huishouden en als assistentie bij mantelzorg.

 • Boodschappenhulp
 • Korting op een maaltijdservice
 • Meer info via uw gemeente

WLZ

De wet langdurige zorg is met name voor senioren die doorlopend professionele zorg of permanente toezicht nodig hebben (centrum indicatiestelling zorg). Omstandigheden zoals: bejaarden met dementie en bejaarden met een lichamelijke beperking. Deze wet is er ook voor hulp bij de avondmaaltijd (bijv. opwarmen van de maaltijd).

 • Hulp bij opdekken tafel e.d.
 • Gezamenlijk eten
 • CIZ behandelt de aanvraag

ZVW

Kan uw gezondheid snel veranderen, en heeft u al veel zorg van de huisarts? Eventueel wordt hulp bij eten en drinken georganiseerd door de zorgverzekering. Dikwijls gebeurt dit in de vorm van thuiszorg (wijkverpleging).

 • Een maaltijd bereiden
 • toezicht bij risico op verslikking
 • Zorgverzekeraar behandelt de aanvraag

Mantelzorg

Mantelzorg is langdurige en intensieve zorg voor een hulpbehoevende. Soms kunnen bekenden ondersteunen bij boodschappen kopen of een maaltijd brengen. In Milsbeek zien we ook vrijwilligers die ondersteuning bieden.

 • Hulp of zorg van iemand uit de omgeving
 • Extra handjes in huis
 • Meer info op o.a. NLvoorelkaar.nl

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Warme maaltijdservice Milsbeek vergelijken

Ook benieuwd naar een warme maaltijdvoorziening in Milsbeek? In uw omgeving zien we flink wat maaltijdservices en zorghuizen die warme maaltijden aan huis bezorgen bij ouderen en invaliden. Denk dan aan Thaise curry en Macaroni met ham, kaas en tomatensaus. U kunt kiezen uit bezorgdiensten die voornamelijk gericht zijn op koelverse gerechten en diepvriesmaaltijden die in oven of magnetron verwarmd kunnen worden, en maaltijdservices die uw avondmaaltijd warm aan huis leveren.

 • Geen moeite met een magnetron of oven? In dat geval kunt u prima kiezen voor koelverse gerechten en vriesverse maaltijden. U zet het in de magnetron op ieder gewenst moment. U kunt zelf uw dag indelen.
 • Kun u dit zelf niet, en is er niemand die u hierbij hulp kan bieden? Probeer dan eens tafeltje dekje. Uw eten wordt opgewarmd geleverd, u kunt zo aanschuiven.
 • Onderstaand tonen wij een overzicht met landelijke leveranciers aangevuld met lokale bezorgers, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt.
Landelijke aanbieders Assortiment Vanafprijs Meer info
uitgekookt-maaltijdservice
 • 25 Koelverse maaltijden
 • Verse bijgerechten
 • 100% verse ingrediënten
Vanaf €6,65 Meer over Uitgekookt
maaltijdservice-nl-koelvers
 • 75 Koelvers
 • Ruim aanbod dieetmaaltijden
 • Scherp geprijsde maaltijdboxen
Vanaf €4,50 Meer over Maaltijdservice.nl
apetito-maaltijdservice
 • 130 Diepvriesmaaltijden
 • Inclusief soepen en toetjes
 • Koelverse gerechten
Vanaf €5,69 Meer over Apetito
vers-aan-tafel-maaltijdservice
 • Meer dan 150 vriesverse maaltijden
 • Speciale dieetmaaltijden
 • Veilig en snel bestellen
Vanaf €4,99 Meer over Vers aan Tafel
mealhero
 • Meer dan 100 vriesverse maaltijden
 • Speciale stomer
 • Verschillende leverdagen
Vanaf €6,49 Meer over Mealhero

Schema met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR WillemsenKerkstraat 1a6596 AKMilsbeek
Yasemin MaaltijdserviceWoerdsestraat 16628 KAAltforst
BuurtzorgVijverlaan 266602 CXWijchen
BuurtzorgLangeweg 2036591 XBGennep
Maaltijd-service.nlZandstraat 146591 DCGennep
Stichting LuciVerGraafseweg 6296603 CDWijchen
Stichting LuciVerLeemweg 1346603 AMWijchen
Zorgcentrum St. BarbaraRooijsestraat 46621 ANDreumel
Slagerij HermanussenHoogstraat 176611 BVOverasselt
Van Eldijk MaaltijdenKamerlingh Onnesstraat 236603 AXWijchen
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Wijkrestaurant voor senioren en tafeltje dekje in Milsbeek

Een deel van de woonzorgcentra in de omgeving van Milsbeek bezorgen maaltijden (tafeltje dekje) of exploiteren een gezellig buurtrestaurant voor senioren. Regionale wijkrestaurants faciliteren uitstekende maaltijden als Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met doperwten, voor enkele euro’s. Daar is er ook ruimte voor ontmoeting. Doorgaans bestaat er de mogelijkheid om de maaltijden thuis af te leveren. Aan de hand van www.gennep.nl checkt u meer informatie overde seniorenrestaurants bij u in de buurt. Mogelijk interessant: Mantelzorg.

Informatie

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Gennep
 • Netnummer: 0485 (+31485)
 • Postcodegebied: 6596
 • Lokale wijk: Milsbeek

Smaakvolle maaltijden

 • Erwtensoep
 • Tagliatelleschotel met kip
 • Pasta carbonara
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus
 • Knoflookgarnalen

Plekken in deze regio


Proef zelf voordelige enkele maaltijden

Profiteer van een van de proefpakket aanbiedingen


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdvoorziening aanvragen

 1. Unieke zorgvraag opstellen

  Welke vorm van zorg is gewenst? Spreekt met van eenvoudige zorg zoals koken of opwarmen van gerechten? Of spreken we over ingrijpendere ondersteuning als mantelzorg voor eten?

 2. Subsidie voor maaltijden aanvragen

  Weet u wat de zorgvraag is? Zoek uit welke zorgvormen beschikbaar zijn. Kijk naar WLZ, zorg vanuit de zorgverzekering en WMO. Ontdek ook wat uw gemeente Gennep regelt inzake subsidies voor maaltijden aan huis (www.gennep.nl) binnen de maaltijdvoorziening.

 3. Een maaltijddienst selecteren

  Ontdek de maaltijdservices in Milsbeek voor ouderen en ga uw voorkeur bepalen. Houd met name rekening met de beste- en betaalmogelijkheden en de variatie in gerechten. Vind uit of een proefpakket bestellen wordt aangeboden bij de maaltijdhulp.

 4. De maaltijden opwarmen

  Uw menu’s kunt u thuis verwachten, steeds vaker door uw eigen bezorger. Het verwarmen van de maaltijd gaat eenvoudig via oven of magnetron. Prik gaatjes in de folie, plaats de verpakking in de magnetron (600 watt) en kies voor een opwarmtijd van circa 7 minuten. Smullen maar!

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit welke maaltijden kan ik kiezen?

In grote lijnen zijn er 3 keuzemogelijkheden: koelvers, tafeltje dekje (warme maaltijden) & vriesvers. Het grote koelvers voordeel: de meest verse ingrediënten, het minpunt is een beperkte houdbaarheid. Vriesvers kan je maandenlang bewaren, maar minder vers en vaak zouter. Tafeltje dekje biedt uitkomst op het moment dat een seniorenmaaltijd zelf opwarmen geen optie is.

En de onkosten voor maaltijden voor ouderen?

Dat heeft te maken met de eigenschappen van de maaltijden. Diepvriesmaaltijden zijn er al voor €5,20. Koelverse/dagverse maaltijden bestelt u vanaf €6,40. Zo’n speciale warme maaltijd aan huis voor ouderen in Milsbeek is beschikbaar vanaf €8,60. Gewoonlijk is dit inclusief bezorgkosten.

Kan ik maaltijden voor mijn ouders aanvragen?

Interesse in een maaltijdhulp voor (een van uw) ouders? Zo’n maaltijdservice kan uw ouders ontzorgen. Voor een test bestelt men proefpakketten. Vraag deze vrijblijvend aan. De senioren-maaltijdservice zal vervolgens contact opnemen met uw vader en/of moeder voor verdere informatie. Als uw vader/moeder enthousiast is, dan wordt er een bezorgafspraak gemaakt de vaste chauffeur brengt de gerechten bij uw ouders thuis en kan eventuele vragen behandelen.

Maaltijden na een operatie (tijdelijke oplossing)?

Komt u (binnenkort) thuis uit het ziekenhuis, en wenst u slechts tijdelijk magnetronmaaltijden laten bezorgen? U kunt voor een korte periode kant-en-klaar maaltijden thuisbezorgd krijgen. Men bestelt altijd zelf de gerechten (met de bestellijst, online of telefonisch). U houdt de regie in eigen handen (zonder afnameverplichting).


Dieetmaaltijden voor ouderen aan huis in december 2021

Eten aan huis bezorgen in Milsbeek is een service waar velen gebruik van maken. Voor mensen die nog op eigen benen staan faciliteert dit meer rust en structuur. Voor bejaarden die geen boodschappen kunnen doen en niet zelf kunnen koken is het iets noodzakelijks. Hier hebben we het over gezonde maaltijden aan huis die ervoor zorgen dat mensen voldoende voeding binnenkrijgen. Met name de dagverse maaltijden zonder kunstmatige toevoegingen. Evenzeer zijn de koelverse en diepvriesmaaltijden in kwaliteit gestegen. Bomvol verse groenten, mineralen (B12) en weinig conserveringsmiddelen. Het klaarmaken van deze voedzame maaltijden is verrassend simpel via de oven of magnetron, op momenten van uw voorkeur. Kant en klaar maaltijden Milsbeek: “bezorgen geeft veel autonomie in postcodegebied 6596”. Mogelijk interessant: Thuiszorg.

Diëten en de maaltijdvooziening
Maaltijddiensten willen graag service verlenen op uw individuele wensen. gemalen, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of juist eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen.

 1. Zoutarm: specialiteiten met plusminus 0,3 gram zout per 100 gram.
 2. Glutenvrij: biedt mogelijkheden bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 3. Lactosevrij: voor maaltijden zonder melkproducten / zuivel.
 4. Vegetarisch: zonder vis, vlees, maar bomvol groenten en vleesvervangers.
 5. Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Wilt u zelf gezonde maaltijden eten?

Probeer dan extra voordelig een maaltijdservice uit!