Vers aan tafel maaltijdservice

Lekker, gezond en gevarieerd eten is belangrijk. Voor iedereen. Soms heeft u niet de tijd of zin om zelf te koken. De maaltijden van Vers aan Tafel bieden dan uitkomst. Vers aan Tafel is een ambachtelijke maaltijdservice die u kan voorzien van lekkere maaltijden.  Bij Vers aan Tafel draait alles om ambacht en persoonlijke aandacht. Dat zit in hun genen.  Al meer dan vijftien jaar bereiden hun chef-koks op ambachtelijke wijze de heerlijkste vriesverse maaltijden. Bij Vers aan Tafel vinden ze het leuk om hun klanten te verrassen met bijvoorbeeld een verjaardagskaartje en hun vaste bezorgers genieten van de praatjes aan de deur tijdens hun bezorgronde. Dankzij deze persoonlijke band kunnen de bezorgers van Vers aan Tafel ook signaleren wanneer er meer nodig is dan enkel een maaltijd. De vaste klanten van Vers aan Tafel waarderen de vertrouwde gezichten van hun bezorger(s) en zijn blij als de bezorger de maaltijden tot in de vriezer bezorgen.

Vanafprijs€5,99
AssortimentRuim 170 vaste gerechten
BesteloptiesWebshop, telefonisch, bestellijst
BetalenAutomatische incassi, iDeal, op factuur
BezorggebiedHeel Nederland (met uitzondering van de Wadden)
Proefpakket6 maaltijden voor €32,50

De maaltijden van Vers aan Tafel

Al meer dan vijftien jaar bereidt Vers aan Tafel op ambachtelijke wijze de heerlijkste maaltijden. De maaltijden worden bereid zoals thuis, maar dan in grotere pannen. Alles komt vers uit de pan. En blijft vers. Door de maaltijden snel in te vriezen blijven smaak en voedingswaarden optimaal bewaard. Vers aan Tafel kiest voor natuurlijke ingrediënten en duurzame grondstoffen. Zoals grondstoffen van lokale telers, zoveel mogelijk seizoensgroenten en bijvoorbeeld vis uit duurzame vangst. Met meer dan 170 maaltijden, inclusief kleine porties van 350 – 400 gram en dieetmaaltijden zoals zoutarme en gemalen maaltijden, kunt u eindeloos variëren en iedere dag genieten van een smakelijke maaltijd.

vers aan tafel maaltijdservice

Hieronder treft u in het kort meer informatie over het assortiment:

 • Keuze uit meer dan 170 verschillende maaltijden. U kunt eindeloos variëren.
 • Voor slechts € 5,99 heeft u al een vriesverse maaltijd
 • De minimale afname is zes maaltijden per keer
 • U kunt uw maaltijdbestelling aanvullen met soepen en desserts
 • De normale maaltijden zijn 500 – 600 gram
 • De kleine maaltijden zijn 350 – 400 gram
 • U kunt maaltijden selecteren uit populaire keukens als Hollands, Italiaans, Oosters of Vegetarisch
 • Inclusief een ruim aanbod van dieetmaaltijden, zoals gemalen maaltijden of zoutarme maaltijden
 • Gratis thuisbezorgd
 • Geen afnameverplichting
 • Extra voordelige maaltijdboxen zijn mogelijk

Hoe werkt de Vers aan Tafel maaltijdservice?

Vers aan Tafel biedt uitkomst aan ouderen en andere doelgroepen die niet meer dagelijks zelfstandig willen of kunnen koken. Met een vast aanbod van ongeveer 170 vriesverse kunt u elke dag genieten van een nieuwe maaltijd. Het bestellen van de maaltijden, soepen en nagerechten kan eenvoudig via de website van Vers aan Tafel. Nadat u alle gewenste maaltijden gevonden hebt kunt u veilig en eenvoudig betalen met iDeal of automatische incasso (daarvoor moet u wel een machtiging afgeven). De gerechten worden vervolgens op een vaste dag bij u aan huis bezorgd. Elk postcodegebied heeft een eigen vaste bezorgdag. Wanneer u uw bestelling ontvangen heeft kunt u de gerechten direct in de vriezer leggen, of een aantal dagen in de koelkast. Opwarmen gaat eenvoudig en snel met de oven, magnetron of in pan. Op de maaltijd zelf staat precies uitgelegd hoe u het klaar moet maken. Het bereiden van een maaltijd duurt ongeveer 15 minuten.

Probeer de Proefbox met zes Hollandse Maaltijden
Wilt u de maaltijden van Vers aan Tafel voordelig uitproberen? Probeer de Hollandse maaltijdbox met zes heerlijke ambachtelijke maaltijden! Deze proefbox kan je eenvoudig online bestellen voor slechts €32,50. Dat is €5,42 per maaltijd. Een mooie kans om deze producten uit te proberen. Het proefpakket is eenvoudig aan te vragen via deze website en geldt alleen voor nieuwe klanten.

Meer aanbieders?
Naast Vers aan Tafel zijn er nog tal van aanbieders waar u uit kunt kiezen. Uitgekookt, Apetito, Mealhero of Maaltijdservice.nl om er maar een aantal te noemen. Klik door naar een van deze aanbieders voor meer informatie.