aanvragen-maaltijd

Vers aan tafel maaltijdservice

Vers aan Tafel is een maaltijdservice die zich focust op diepvriesmaaltijden voor ouderen. Het bedrijf heeft al meer dan 15 jaar ervaring, en bezorgt wekelijks honderden vriesverse maaltijden aan huis bij senioren. De gerechten worden stuk voor stuk bereid vol aandacht en passie. Zo bevatten de maaltijden altijd natuurlijke en pure grondstoffen, zonder smaakversterkers. Het eten komt vers en puur uit de pas, wordt op een speciale manier ingevroren, en is daardoor maandenlang houdbaar zonder verlies van smaak of gezondheid. De maaltijden van Vers aan Tafel worden standaard gratis aan huis bezorgd op een vaste dag in de week, door een vaste bezorger. Zo heeft u altijd een vast gezicht aan de deur. Dat resulteert in vertrouwen en een stukje extra service.

Het assortiment

Gaat het doen van boodschappen en het koken niet meer van harte? In dat geval kan de maaltijdservice van Vers aan Tafel uitkomst bieden. Deze maaltijdservice is gespecialiseerd in diepvriesmaaltijden. Het grote voordeel hiervan is een relatief lage prijs, en een lange houdbaarheid. U kunt de gerechten gerust enkele maanden in de vriezer bewaren zonder verlies van smaak of voedingsstoffen. Bij de Vers aan Tafel maaltijdvoorziening kunt u op dit moment kiezen uit 150 verschillende maaltijden. Hieronder vindt u in het kort meer informatie over het assortiment:

  • Keuze uit 150 verschillende maaltijden, eindeloos variëren
  • De vriesverse maaltijden zijn beschikbaar vanaf €5,38, inclusief bezorging
  • De minimale afname is 6 maaltijden per keer
  • De reguliere maaltijden zijn 500 – 600 gram
  • Er zijn ook speciale kleine maaltijden van maximaal 400 gram
  • Eenvoudig filteren op populaire keukens als Hollands, Italiaans, Vegetarisch of Oosters
  • Inclusief een ruim aanbod met speciale dieetmaaltijden (gemalen en zoutarme)
  • Extra voordelige maaltijdboxen zijn mogelijk

Proefpakket bestellen

Wilt u de maaltijdservice van Vers aan Tafel eens voordelig uitproberen? Maak dan gebruik van het extra voordelige proefpakket. Op dit moment is er namelijk een actie waarbij u – bij afname van minimaal 5 maaltijden – een gratis maaltijd ontvangt. Op die manier kunt u er extra voordelig achterkomen of de maaltijdservice van Vers aan Tafel past bij uw wensen en voorkeuren. Standaard is er een extra scherp geprijsde maaltijdbox met 6 maaltijden tegen een extra scherp tarief. Deze maaltijdbox is er verschillende thema’s als Hollands, Werelds, Vegetarisch of juist Zoutarm. Ga door naar maaltijdservice.nl.