Apetito maaltijdservice

Apetito is een van de grootste maaltijdservices in Nederland. Het bedrijf bezorgt al vele tientallen jaren (warme) maaltijden bij ouderen thuis. Bij Apetito kunt u terecht voor zowel de vriesverse maaltijden als warme maaltijden (tafeltje dekje). De maaltijden voldoen standaard aan de Schijf van Vijf. Zo weet u zeker dat u gevarieerd eet, en de benodigde voedingswaarden binnenkrijgt. De vriesverse gerechten worden door heel Nederland bezorgd. De warme maaltijden worden met de Chefmobiel op dit moment nog maar in een deel van Nederland bezorgd. Doe de postcodecheck op de website om te zien of tafeltje dekje ook al in uw regio beschikbaar is.

maaltijdservice apetito

De maaltijden

Apetito biedt 2 type maaltijden: vriesverse- en warme maaltijden. Op het gebied van vriesvers heeft u wekelijks de keuze uit 130 verschillende gerechten. Ook kunt u kiezen uit een ruim assortiment soepen en desserts. Heeft u een dieet of andere voorkeur? Apetito biedt een ruim assortiment met speciale natriumarme-, glutenvrije-, of vegetarische gerechten. Ook kunt u de diëtist vragen voor een oplossing op maat.

Vriesverse maaltijden
De vriesverse maaltijden worden standaard gekookt volgens de Schijf van Vijf. Direct na het koken wordt het eten op een speciale manier ingevroren. Het voordeel hiervan is dat alle belangrijke voedingsstoffen (denk aan mineralen en vitamines) optimaal behouden. U kunt de vriesverse maaltijden meerdere maanden in de vriezer bewaren. Wel zo handig! De vriesverse maaltijden van Apetito zijn beschikbar vanaf €6,19.

Warme maaltijden van Apetito
Wilt u de maaltijd niet zelf meer opwarmen? In dat geval kunt u kiezen voor de warme maaltijdservice van Apetito. In een groot deel van Nederland bezorgt het bedrijf inmiddels warme maaltijden aan huis voor ouderen. Dit noemen we ook wel tafeltje dekje. Hiervoor maakt het bedrijf gebruik van de unieke “Chefmobiel”. Dit is een speciale bezorgauto met een ingebouwde oven. Zo is de maaltijd perfect op temperatuur op het moment van bezorgen. Een warme maaltijd van Apetito aan huis kost €9,17 per maaltijd (inclusief bezorgkosten). Wilt u ook een voor- en hoofgerecht? Dan betaalt u €10,55.

Apetito proefpakket bestellen

Wilt u deze maaltijdvoorziening eens proberen? Gebruik dan het Apetito proefpakket. U ontvangt 5 heerlijke maaltijden voor slechts €19,95. Dat komt neer op slechts €4,00 per maaltijd. U heeft de keuze uit een aantal verschillende proefpakketten:

  • Probeerpakket standaard voor €19,95
  • Probeerpakket natriumarm voor €19,95
  • Probeerpakket glutenvrij voor €19,95

Wilt u de warme maaltijden van Apetito eens proberen? Ook dat is extra voordelig mogelijk. Voor slechts €6,99 (in plaats van €9,17) ontvangt u een warme maaltijd aan huis. Wilt u liever een 3-gangenmenu? Dan betaalt u de eerste keer slechts €7,99 (in plaats van €10,55). Let op: doe eerst wel even de postcodecheck op de website van Apetito om te zien of er wel in uw woonplaats wordt bezorgd. Lees verder over Mealhero.

Bekijk hier meer informatie over Apetito