Mealhero maaltijdservice

Mealhero is een van de meest nieuwe maaltijdservices in Nederland. Mealhero kent een heel andere werkwijze dan bijvoorbeeld Apetito of Uitgekookt. Deze vriesverse maaltijden warm je namelijk op met de meegeleverde slimme stomer. Op deze pagina lees je meer informatie over de maaltijden, de werkwijze en de slimme stomer.

Bekijk hier meer informatie over Mealhero

Hoe werkt Mealhero?

Bij Mealhero kan je elke week kiezen uit 30 nieuwe vriesverse recepten. Deze worden bij jou thuisbezorgd wanneer jij dat wil. Je kunt kiezen uit verschillende “meal plans” waarbij je zelf het aantal maaltijden en het aantal leveringen kiest. Het mooie van de Mealhero maaltijden is dat je eenvoudig de ingrediënten met elkaar kunt wisselen. Je kunt onder aan de streep dus zelf tientallen combinaties maken.

mealhero-maaltijdvoorzieningen

Wat is de slimme stomer?

Mealhero werkt in combinatie met een Slimme Stomer. Als je klant wordt dan krijg je deze Slimme Stomer in bruikleen. De stomer bestaat uit 3 afzonderlijke stoommandjes. Vervolgens scan jij de maaltijd waarna de stomer precies weet hoe lang en op welke temperatuur de maaltijd gestoomd moet worden. De maaltijden bestaan doorgaans uit 3 onderdelen. Bijvoorbeeld groente, aardappelen en vlees. Je kunt dus ook zelf maaltijden samenstellen. Wil je geen vlees maar vis bij jouw broccoli en pasta, dan pak je gewoon een ander bakje. In de Mealhero app zie je precies wat er allemaal nog in jouw vriezer ligt.

Wat zijn de kosten?

Mealhero werkt op basis van een abonnement. De kosten van een maaltijd hangen af van het aantal personen, aantal maaltijden per week en het aantal bezorgingen per maand. Hoe meer maaltijden en hoe minder bezorgingen je kiest, des te lager de prijs per maaltijd. Hieronder vind je een aantal rekenvoorbeelden van de kosten van de gerechten.

  • 2 personen, 3 maaltijden p/week, 1 bezorging per maand kost €7,19 per maaltijd
  • 4 personen, 3 maaltijden p/week, 2 bezorgingen per maand kost €7,19 per maaltijd
  • 2 personen, 5 maaltijden p/week 1 bezorging per maand kost €6,99 per maaltijd