Uitgekookt

Uitgekookt is een van de meest populaire maaltijdservices in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Ijsselmuiden, en bezorgt wekelijks duizenden koelverse maaltijden aan huis. Niet alleen bij senioren of hulpbehoevenden, maar ook steeds meer bij jonge gezinnen. De koelverse maaltijden van Uitgekookt worden altijd bereid met 100% verse ingrediënten en voldoende groenten. De ingrediënten zijn veelal afkomstig van lokale boeren en telers.

Bekijk hier het Uitgekookt proefpakket

De maaltijden

Uitgekookt maaltijdservice

Kant-en-klaar maaltijden hebben over het algemeen niet een erg positief imago. De maaltijdvoorziening van Uitgekookt bewijst dat hook anders kan. Deze aanbieder combineert heerlijke smaken (alsof het vers gekookt is) met de meest verse seizoensingrediënten en lekker veel groenten. De groenten zijn zoveel mogelijk afkomstig van het seizoen. Daarnaast bevatten de maaltijden gaan conserveringsmiddelen. Smaak-, kleur- en geurstoffen zul je dus niet in deze maaltijden tegenkomen. De gerechten zijn circa 5 dagen houdbaar. Het is mogelijk om ze in te vriezen, dan is de houdbaarheid ongeveer 30 dagen. Wanneer u de hele week wilt genieten van de maaltijdservice van Uitgekookt, dan betekent dit dat er 2 bezorgmomenten per week zijn.

Waarom de Uitgekookt maaltijdvoorziening?

  • Altijd 100% verse groenten
  • Wekelijks 25 verschillende verse maaltijden
  • Standaard zoutarm en vetarm
  • Vegetarische mogelijkheden
  • Met ingrediënten van lokale telers en boeren
  • Gratis bezorgd door een vaste bezorger

maaltijden van uitgekookt

Uitgekookt proefpakket

Wordt u enthousiast van de vele voordelen die Uitgekookt te bieden heeft? En wilt u deze maaltijdvoorziening wel eens uitproberen? Goed nieuws: er is nu een heel voordelig proefpakket beschikbaar. Voor slechts €15,00 ontvangt u 4 koelverse maaltijden aan huis, gratis bezorgd. U kunt zelf de inhoud van het proefpakket bepalen. Elke week staat er een wisselend en gevarieerd aanbod met koelverse maaltijden voor u klaar: van stamppot andijvie tot aan spaghetti: er zit voor iedereen wat lekkers tussen. Ook heeft u elke week de keuze uit vegetarische maaltijden. Geen zin om te kiezen? Kies dan voor een van de maaltijdpakketten die bestaan uit 5 gerechten binnen een bepaald thema. Bijvoorbeeld Hollands, Wereldse keuken of vega/vis. Bekijk ook alles van Apetito.