Maaltijdvoorziening Haaren

Warme kant en klaar maaltijden bij tafeltje dekje Haaren

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

De maaltijdvoorziening in Haaren wordt veel gebruikt door alle bewoners die mede door ouderdom of ernstige beperkingen niet in staat zijn een avondmaaltijd klaar te maken. Voor de gemeente Haaren zien we professionele maaltijdvoorzieningen voor bejaarden. Dit zijn bedrijven met landelijke dekking als Maaltijdservice.nl, of lokale instanties die warme maaltijden voor ouderen thuisbezorgen. Met deze aanbieders heeft iedereen toegang tot verantwoorde gerechten zoals Halskarbonade met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen en/of Varkenssaucijsje met mosterdjus, witte rijst, sperziebonen. Op dit portaal doorzoekt men eet-bedrijven en bruikbare details betreffende subsidie voor maaltijden aan huis.
ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHaaren
Regio-code0411 (+31411)
Postcode5076
Kosten (indicatie)v.a. €6,67
Lekkere maaltijdWild Crunches

Aanbiedingen Assortiment Proefpakket Bestellen
uitgekookt-maaltijdservice
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97 Tijdelijk 3+1 gratis Bestellen
vers-aan-tafel-maaltijdservice
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: beschikbare proefpakketen oktober 2022

Subsidieregeling maaltijden aan huis in Haaren

Een speciaal voedingspatroon is belangrijk voor uw vitaliteit. Een voedzaam diner met belangrijke voedingswaarden moet dan ook het streven zijn. Wil het boodschappen inkopen en lekker kokkerellen niet meer op eigen houtje ter wille van het feit dat u een jaartje ouder wordt? En is uw budget niet toereikend? Als antwoord daarop kunt u eens kijken naar handige maaltijdregelingen en subsidies. Die faciliteren voor een vast laag tarief maaltijden laten bezorgen, aanschuiven in een buurtrestaurant, of wijkverpleging. Wat moet ik hiervoor doen? Er zijn velerlei zorgwetten en maaltijdsubsidies. In deze paragraaf benaderen we de belangrijkste vormen: wijkverpleging uit de zorgverzekeringswet, de WMO en de WLZ, en tijdelijke mantelzorg. Mogelijk heeft u ook recht op bijzondere bijstand binnen de gemeente Haaren.

WMO 2022

De WMO 2015 (wet maatschappelijke ondersteuning) wordt ten uitvoer gebracht door de gemeente Haaren. Bedoeld voor ouderen die tegen problemen aanlopen bij het zelf runnen van een huishouden en als ruggensteun voor mantelzorg.

 • Hulp bij het doen van boodschappen
 • Opwarmmaaltijden voordelig laten bezorgen
 • Meer info via uw gemeente

WLZ

Deze wet langdurige zorg is speciaal voor inwoners die doorlopend extra zorg of toezicht nodig hebben (centrum indicatiestelling zorg). Bijvoorbeeld: dementerende mensen en ouderen met lichamelijke handicaps. Tevens is er financiële ruimte voor eten en drinken (bijv. klaarmaken van eten).

 • Hulp bij klaarmaken maaltijd
 • Ondersteuning bij de maaltijd
 • Informeer bij de CIZ

ZVW

Verslechtert uw gezondheid, en gebruikt u al veel zorg van het ziekenhuis? Af en toe wordt hulp bij eten en drinken georganiseerd door de zorgverzekering. Meestal gaat dit via de thuiszorg (wijkverpleging).

 • Opwarmen van een thuismaaltijd
 • Samen eten
 • Informeer bij de zorgverzekeraar

Mantelzorg

Mantelzorg is zorg die mensen geven vanwege een persoonlijke relatie die ze hebben. Onder sommige omstandigheden kan iemand uit de sociale omgeving helpen met naar de supermarkt gaan of het bereiden van een maaltijd. In Haaren staan ook vrijwilligers klaar die hier een rol in kunnen spelen.

 • Hulp uit de sociale omgeving
 • Individuele zorg
 • Verdere info vindt u ook op mantelzorg.nl

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 3 + 1 gratis maaltijd


zoek maaltijdservice

Warme maaltijdservice Haaren vergelijken

In contact komen met een warme maaltijdvoorziening in Haaren? In deze gemeente vinden we allerlei keukens en instanties die warme maaltijden aan huis bezorgen voor ouderen en hulpbehoevenden. Eten zoals Vegetarische pastaschotel met tomaten en Spaghetti Bolognese, kaas. U kunt kiezen uit leveranciers die gericht zijn op diepvriesgerechten en koelverse maaltijden die u kunt opwarmen middels magnetron of oven, en aanbieders die het diner al opgewarmd leveren.

 • Is een maaltijd opwarmen geen probleem? Dan bent u goed af met vriesverse gerechten of koelverse maaltijden. Binnen enkele minuten klaar, als het u treft. Zo blijft u baas over uw agenda!
 • Heeft u geen keukenapparatuur, en is er niet iemand die u ondersteunt? Denk dan een na over tafeltje dekje. De maaltijd wordt warm bezorgd, smullen maar!
 • Hieronder treft u een lijst met landelijke aanbieders aangevuld met lokale bezorgers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants waar u mogelijk terecht kunt.
Landelijke aanbieders Assortiment Vanafprijs Meer info
uitgekookt-maaltijdservice
 • 25 Koelverse maaltijden
 • Verse bijgerechten
 • 100% verse ingrediënten
Vanaf €6,79 Meer over Uitgekookt
maaltijdservice-nl-koelvers
 • 75 Koelvers
 • Ruim aanbod dieetmaaltijden
 • Scherp geprijsde maaltijdboxen
Vanaf €4,50 Meer over Maaltijdservice.nl
apetito-maaltijdservice
 • 130 Diepvriesmaaltijden
 • Inclusief soepen en toetjes
 • Koelverse gerechten
Vanaf €5,69 Meer over Apetito
vers-aan-tafel-maaltijdservice
 • Meer dan 150 vriesverse maaltijden
 • Speciale dieetmaaltijden
 • Veilig en snel bestellen
Vanaf €4,99 Meer over Vers aan Tafel
mealhero
 • Meer dan 100 vriesverse maaltijden
 • Speciale stomer
 • Verschillende leverdagen
Vanaf €6,49 Meer over Mealhero

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager van HoofKreitenmolenstraat 275071 BAUdenhout
Keurslager van StrienHoofdstraat 645109 ADs Gravenmoer
Maaltijd Service de HilverGelderstraat 275081 AAHilvarenbeek
Slagerij La CucinaGemullehoekenweg 55061 MAOisterwijk
ThebeKerkstraat 45051 LBGoirle
Keurslager LaureijsDorpsplein 245094 GJLage Mierde
ZuidZorg WijkzorgDoornboomstraat 345091 CBOost- West- en Middelbee
Eethuis van HolstKardinaal van Rossumstraat 655104 HLDongen
SPAR MaaltijdserviceEuropaplein 455101 VWDongen
Joris Zorg – VestakkerGanzeakkers 55091 CRMiddelbeers
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Eten in een buurtrestaurant en tafeltje dekje in Haaren

Een deel van de zorginstellingen rondom Haaren bezorgen maaltijden (tafeltje dekje) en bieden een maatschappelijk buurtrestaurant voor ouderen. Maatschappelijke wijkrestaurants hebben een aanbod vitale maaltijden zoals Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes, tegen lage kosten. Daar kunt u natuurlijk ook een praatje maken. Soms bestaat er de optie om de specialiteiten bij u thuis te brengen. Op www.haaren.nl vindt u details aangaande de seniorenrestaurants in uw gemeente. Mogelijk interessant: Maaltijdservice.nl.

Gegevens

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Haaren
 • Netnummer: 0411 (+31411)
 • Centrale postcode: 5076
 • Wijk: Haaren

Maaltijd suggesties

 • Gebakken rijst
 • Ribkarbonade in jus
 • Gekookte aardappels
 • Champignon omelet
 • Linzensoep met bleekselderij

Proef zelf voordelige enkele maaltijden

Profiteer van een van de proefpakket aanbiedingen


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdvoorziening aanvragen

 1. Unieke zorgvraag opstellen

  Welke vorm van zorg is gewenst? Spreekt met van kortstondige ondersteuning zoals hulp bij het opwarmen van maaltijden? Of is er behoefte aan meer grondige zorg als thuishulp bij eten?

 2. Subsidieregeling bekijken

  Heeft u de wensen geïnventariseerd? Zoek uit welke types zorg tot de opties behoren. Bekijk WMO, WLZ & zorg vanuit de zorgverzekering. Check ook wat de gemeente Haaren aanbiedt rondom subsidies voor maaltijden aan huis (www.haaren.nl) binnen de maaltijdvoorziening.

 3. Een aanbieder bepalen

  Beoordeel de maaltijdservices in Haaren voor ouderen en zoek de beste uit. Houd met name rekening met de mogelijke bestelwijzes en bezorgdagen en beschikbare diëten. Vind uit of er een proefpakket mogelijk is bij de maaltijdhulp.

 4. Het opwarmen van uw eten

  Uw maaltijden zullen thuis gebracht worden, in de regel door een vaste bezorger. Het verwarmen van de maaltijd gebeurt zonder problemen via oven of magnetron. Prik met een vork wat gaatjes in de verpakking, plaats de verpakking in de magnetron (600 watt) en stel ‘m in op zo’n 6 minuten. Start met genieten!

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is het totale aanbod?

In de basis zijn er 3 keuzemogelijkheden: koelvers, vriesvers & tafeltje dekje (warme maaltijden). Het pluspunt van koelvers is dagverse bereiding, maar een beperkte houdbaarheid. Vriesvers kan je maandenlang bewaren, echter beperkt vers en smaakvol. Tafeltje dekje is makkelijk in situaties waarbij eten opwarmen in de magnetron niet lukt.

Wat zijn de tarieven voor maaltijden voor ouderen?

Deze kosten hebben met name te maken met de specificaties van de gerechten. Diepvriesmaaltijden vindt u al vanaf €3,80. Heerlijke koelverse maaltijden zijn beschikbaar vanaf €6,70. Zo’n persoonlijke warme maaltijd aan huis voor ouderen in Haaren kunt u al aanvragen voor €8,50. Vaak is dit inclusief bezorging.

Kan ik maaltijden voor mijn ouders aanvragen?

Wilt u een vaste maaltijdhulp voor uw ouders? Een maaltijdservice is mogelijk de oplossing. Kies daarom direct voor zo’n proefbestelling (pakket). Vul daarvoor het aanvraagformulier in. De senioren-maaltijdservice legt het eerste contact met uw vader en/of moeder om kennis te maken. Zo wordt er een levering ingepland, de vaste bezorger bezorgt alles netjes tot in de keuken en neemt de laatste zaken door.

Herstellende van een operatie (kortdurige service)?

Verwacht u binnenkort thuis te komen uit het ziekenhuis, en wilt u tijdelijk een maaltijdleverancier? Iedereen kan ook sporadisch kant-en-klaar maaltijden thuis ontvangen. U bestelt altijd zelf de lekkerste maaltijden (met de bestellijst, telefonisch of online). U bent dus volledig flexibel (zonder minimale afname).


Dieetmaaltijden laten thuisbezorgen in oktober 2022

Eten aan huis bezorgen in Haaren is een ware uitkomst. Voor bejaarden die nog op eigen benen staan faciliteert dit meer tijd en autonomie. Voor cliënten die daar meer problemen mee ondervinden is het vrijwel onmisbaar. Dit beslaat gezonde maaltijden aan huis die ervoor zorgen dat bejaarden voldoende vitaminen en mineralen binnen krijgen. Bovenal deze dagverse maaltijden met goede verhoudingen verse groenten. Eveneens zijn de diepvries- en koelverse gerechten in kwaliteit gestegen. Altijd met voldoende groente, goede mineralen (B12) en vrij van kunstmatige toevoegingen. Het bereiden van deze complete maaltijden gaat ontzettend gemakkelijk in de magnetron, op uw zelfgekozen tijdstip. Kant en klaar maaltijden Haaren: “bezorgen verschaft veel voordelen in postcodegebied 5076”. Bekijk ook info over Apetito.

Diëten en de maaltijdvooziening
Maaltijddiensten wisselen hun aanbod wekelijks voor uw individuele wensen. glutenvrij, zoutarm, gemalen, natriumarm en ook koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: bijna niets is te gek.

 1. Zoutarm: specialiteiten met zo’n 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 2. Glutenvrij: biedt uitkomst bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 3. Lactosevrij: volledig vrij van zuivel toevoegingen (melkproducten).
 4. Vegetarisch: expliciet zonder vis en vlees, maar met de lekkerste vleesvervangers.
 5. Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Wilt u zelf gezonde maaltijden eten?

Probeer dan extra voordelig een maaltijdservice uit!Alle plaatsen in deze gemeente