aanvragen-maaltijd

Food Connect maaltijdservice

Food Connect is een bekende maaltijdservice, gevestigd in het oosten van Nederland (Almelo). Het bedrijf heeft een ruim aanbod maaltijden, voor iedereen wat wils. Zo kunt u hier terecht voor koelverse maaltijden (vers op maat), diepvriesmaaltijden en biedt Food Connect ook nog eens een handige verse boodschappenservice. Het unieke aan deze service is dat u de koelverse gerechten helemaal zelf kunt samenstellen. Zo bepaalt u zelf wat er straks op uw bord komt te liggen. Daarnaast profiteert u hier standaard van een persoonlijke bezorging, veilige en gemakkelijke bestel- en betaalmethodes.

Het productaanbod

Bent u op zoek naar een professionele maaltijdservice? En wilt u wat te kiezen hebben? Dan is Food Connect beslist een naam die u moet overwegen. Deze service heeft namelijk een indrukwekkend aanbod met zowel koelverse– als vriesverse maaltijden.

  1. Vers op maat maaltijden die u zelf kunt samenstellen (vanaf €5,69)
  2. Vriesverse menu’s vanaf €4,29
  3. Een verse boodschappendienst met boodschappen als zuivel, vleeswaren en kaas

Welk type maaltijd past bij mij?
Zoals u kunt zien: Food Connect biedt zowel vers op maat (koelvers) als diepvriesmaaltijden aan. Wilt u veel keuze, vindt u het handig dat de maaltijden lang houdbaar zijn, en wilt u niet teveel betalen voor een maaltijd? Dan zijn de vries menu’s zeer geschikt. Hier heeft u de keuze uit liefst 120 menu’s, inclusief voor – en nagerechten. De vriesverse maaltijden zijn er al vanaf €4,29, en zijn maandenlang houdbaar in de vriezer.

De unieke “vers op maat” gerechten van Food Connect
Wilt u maximale versheid en smaak? En wilt u het liefst elke dag helemaal zelf bepalen wat er op uw bord ligt? Kies dan voor de “vers op maat”. In de webwinkel kunt u helemaal naar eigen wens uw maaltijden samenstellen. Kipfilet met gebakken aardappelen en worteltjes, of toch liever een boerenomelet met gekookte aardappelen en wokgroenten? Vrijwel alle combinaties zijn mogelijk. En dankzij de innovatieve verpakking van Food Connect kunt u – zodra u de maaltijden in huis heeft – alsnog eenvoudig combineren. Heeft u bepaalde dieetwensen? Er is ook een ruim aanbod met dieetmaaltijden. Denk aan glutenvrij, lactose-beperkt, zoutarm, vega, gemalen, vloeibaar of gesneden vlees.

Proefpakket bestellen

Wilt u de unieke maaltijdvoorziening van Food Connect eens uitproberen? In dat geval kunt u gebruik maken van het proefpakket. Tegen een speciaal kortingstarief kunt u zowel de koelverse als vriesverse menu’s uitproberen. Concreet zijn er 3 verschillende proefpakketten mogelijk:

  • 2 koelverse of vriesverse gerechten voor €10,00
  • 3 koelverse of vriesverse gerechten voor €15,00
  • 5 koelverse of vriesverse gerechten voor €20,00

Het proefpakket wordt standaard gratis bij u thuisbezorgd. Heeft u speciale dieetwensen? Geef dit dan gerust door. In overleg kan Food Connect een proefpakket op maat aanbieden. Bekijk ook het aanbod van Uitgekookt en vers aan tafel.